Privatlivspolitik på andersg.dk

Gennem denne hjemmeside og andre platforme kan jeg finde på at indsamle noget information om dig. Det er nu kun, hvis det er frivilligt, og det er ikke følsomme oplysninger – det er for eksempel hvis du sender mig en besked gennem kontaktformularerne her på siden, så gemmer jeg dit navn og din e-mail, så jeg kan svare dig og kalde dig det rigtige navn.

Det er nødvendigt at gemme sådan noget som et telefonnummer, hvis jeg skal kunne ringe til dig, eller en adresse, hvis jeg skal deltage i et arrangement, som du har arrangeret, og jeg bruger kun oplysninger, jeg får om dig, til det, der er planen – ikke andet.

Derudover gemmer jeg ikke oplysninger, jeg ikke skal bruge, ligesom jeg sletter alle oplysninger i henhold til den gældende lovgivning.

Og du kan være sikker på, at dine data er i trygge hænder og bliver behandlet fortroligt, så længe jeg har dem.

Du har naturligvis rettigheder i forhold til dine data. Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger jeg har om dig, ligesom du har ret til at få oplysninger rettet eller slettet. Hvis du ønsker at vide, hvad jeg har gemt om dig, eller gerne vil have noget slettet, skal du sende en mail med forespørgslen til andersg@andersg.dk.

Får jeg brug for at dele data om nogen med eksterne samarbejdspartnere, tegner jeg naturligvis en databehandleraftale, som lever op til de nye krav i GDPR, så dine data fortsat bliver behandlet på behørig vis.

 

Ud over personoplysninger som beskrevet ovenover bruger jeg også cookies på min hjemmeside – det kan du læse mere om her.