Du kan sende et helt valgfrit beløb til MobilePay:  916360.

Anders G. Christensen

Støt min vej til Folketinget

Det kræver knofedt og penge at komme i Folketinget. Som lokalt opstillet og bosiddende kandidat er jeg optaget af de forhold, der betyder noget for vores tilværelse her i Østjylland.

Der er mange kandidater, der går op i vores demokrati, og som gerne vil være med til at forme Danmark i fremtiden. Det er jeg også med mit udgangspunkt her i det østjyske.

Hvis jeg skal blive valgt i Folketinget for Venstre og give Østjylland en stemme på Christiansborg, har jeg brug for din hjælp.

Der skal både praktisk hjælp til uddeling og opsætning af valgplakater og mange andre opgaver.

Det er også økonomisk støtte f.eks. til valgplakater, da disse ikke er gratis.

Derfor vil jeg sætte stor pris på den støtte, jeg kan få. Hvis du kunne tænke dig at hjælpe mig, det kan være alt fra 15 minutter til halve eller hele dage, når dagen kommer, kan du skrive til mig via kontaktsiden her på min hjemmeside.

Du kan sende et helt valgfrit beløb til MobilePay:  916360.

Hvis du vil støtte mig økonomisk på min vej til Folketinget, kan du gøre det via MobilePay. Den donation vil hjælpe mig med at opnå mit mål om at komme i Folketinget, og den vil være utrolig værdsat. Når du trykker dig ind for at donere gennem MobilePay, vil du i øvrigt få besked om, at du er ved at sende penge til Venstre i Favrskov, men det er rent administrativt – det er min kampagne, du støtter!

Din donation vil gå til blandt andet:

  • Produktion af kampagnemateriale som valgplakater og lignende
  • Opmærksomhed gennem annoncer i aviser og dagblade
  • At blive set på digitale kanaler
  • Og meget mere